Abrigo bootoverkappingen

U wilt uw boot graag buiten laten liggen, zodat u elk moment kunt vertrekken, maar wilt deze uiteraard wel goed beschermen. Dat is mogelijk met de Abrigo bootoverkapping. Dankzij de overkapping hebben weersinvloeden zoals hinderlijke alg, zure regen, uv-straling, sneeuw, hagel enz. geen vat op uw kostbaar bezit.

Dankzij de solide constructie en gebruik van hoogwaardige materialen kan de Abrigo het gehele jaar in weer en wind ongeacht de seizoenen buiten staan. In het ontwerp is rekening gehouden met een natuurlijke ventilatie, waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft.

Offerte aanvragen

De voordelen van de Abrigo Bootoverkapping

Het gepatenteerde rolsysteem

Het “gepatenteerde”  rolsysteem zorgt ervoor dat u erg eenvoudig en zonder zware inspanning uw boot kunt in- en uitvaren. Om aan te sluiten op de situatie van ligplaats hebben wij 3 verschillende rolsystemen ontworpen:


Middels een gepatenteerd rolsysteem aan de walkant, is de gehele constructie voor iedereen makkelijk en vooral soepel te bedienen. Door een uitstekend schaniersysteem heeft de ABRIGO een hoekspeling van ruim 30 graden en heeft het tij geen invloed op het rolmechanisme.


Ook voor de drijvende ABRIGO hebben wij een passende oplossing. De ABRIGO drijft in hoogte met het tij mee.


Voor het wal- wal systeem heeft Alutrade een dubbel rolsysteem ontwikkeld welke aan de beide vaste walkanten wordt bevestigd. Voordeel is een uiterst sterke en stabiele constructie van de ABRIGO.

Foto-impressie

Bekijk alle foto’s

Op maat gemaakt & snel geleverd

Vraag nu een offerte aan

UW NAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER
WOONPLAATS *

HOE KUNNEN WE U HELPEN?