Abrigo drijvend boothuis

U wilt u boot natuurlijk graag beschermen. En het is ook fijn wanneer deze altijd voor u klaar ligt, zodat u elk moment kunt gaan varen. Met een drijvend boothuis van Alutrade is dat mogelijk. De overkapping beschermt uw boot tegen weersinvloeden zoals hinderlijke alg, zure regen, uv-straling, sneeuw, hagel enz.

Voor het boothuis worden hoogwaardige materialen gebruikt. Het gebruik van kwalitatief aluminium zorgt voor een solide constructie en kan het hele jaar door buiten blijven staan. De luchtvochtigheid binnen het boothuis blijft optimaal door natuurlijke ventilatie, hiermee is rekening gehouden in het ontwerp.

De voordelen van een boothuis van Alutrade

Het gepatenteerde rolsysteem

Met ons “gepatenteerde” kunt u zonder zware inspanning uw boot kunt in- en uitvaren. Om aan te sluiten op de situatie van ligplaats hebben wij 3 verschillende rolsystemen ontworpen:

Middels een gepatenteerd rolsysteem aan de walkant, is de gehele constructie voor iedereen makkelijk en vooral soepel te bedienen. Door een uitstekend schaniersysteem heeft de ABRIGO een hoekspeling van ruim 30 graden en heeft het tij geen invloed op het rolmechanisme.

Ook voor de drijvende ABRIGO hebben wij een passende oplossing. De ABRIGO drijft in hoogte met het tij mee.

Voor het wal- wal systeem heeft Alutrade een dubbel rolsysteem ontwikkeld welke aan de beide vaste walkanten wordt bevestigd. Voordeel is een uiterst sterke en stabiele constructie van de ABRIGO.

Foto-impressie

Bekijk alle foto’s

Op maat gemaakt boothuis

Vraag nu een offerte aan

UW NAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER
WOONPLAATS *

HOE KUNNEN WE U HELPEN?